Julklappen 2020

I slutet av november fick vi reda på av HUI Research att inget mindre än stormkök blev årets julklapp 2020. Årets julklapp är en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Eftersom många tycker det är svårt att hitta rätt julklappar, så kan ni se detta som en slags vägvisare.Hej Google! Nu kommer Googles smarta högtalare med svensk röstassistent  till Elgiganten | IT-Kanalen

Ibland är det väldigt svårt att köpa julklappar till kompisar eller kollegor. För den som vill hänga med i det senaste och som vill hitta en julklapp som är påtapeten, så är det ett tips att köpa en julklapp som är valt som årets julklapp. Men det kanske är så att du skulle vilja ge någonting annat än vad som är årets julklapp, så är det etttips att välja något som har varit väldigt inne under året eller som kommer att vara väldigt inne under kommande år.

Välja ut årets julklapp 2020?

För att en produkt ska kunna bli nominerad till Årets Julklapp av HUI, så måste ett eller flera av dessa kriterier först vara uppfyllda – Produkten ska kategoriserassom en nyhet eller skaffat sigen nyvunnen popularitet för året. Försäljningsvärdet ska vara märkbart för kandidaten eller sålts i höga mängder. Produkten ska ge en representation av dagens samhälle.

Många somgissade att den smarta högtalaren skulle väljas ut som årets julklapp. På grund utav att det är en väldigt populär produkt där utvecklingen går framåt och det är idag en allt mer vanligprodukt både i hemmet och påkontor. Stormköket som blev årets julklapp är raka motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är ett hett tips att tänka på om det inte ska bli ett inköp av en smart högtalare som alternativ för ett stormkök.

Stormköket är en smart uppfinning och passar perfekt när det är dags att ge sig ut i det vilda. Frågan är vilken av produkterna som kommer att användas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. När tiden är kommen för att gå ut i skogen, så är det fullt förståeligt att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare kan du använda dig av varje dag i hemmet eller påkontoret som du befinner dig till vardags och helg.

Årets julklapp 2021 – Smarta högtalare

Vi har på känn att den smarta högtalaren snart kommer att bli årets julklapp. Då den mycket populära Google Home precis släppts på svenska och att vi i Sverige är snabba på att ta till oss ny teknik, så har vi kännedom om att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att fortsätta att sälja stort under julhandeln 2020. Intresset för speciellt Google Home har vuxit rejält i Sverige under hösten. Intresseökningen har väldigt mycket att göra med att GoogleHome nu finns på svenska.

Åretsjulklappar

Julklapparna som har blivit utvalda till Årets julklapp kan ge lite inspo:Årets julklapp 2020 – Stormkök,Årets julklapp 2018 – Det återvunna plagget, Årets julklapp 2013 – Råsaftscentrifugen.

Hur använder jag en smart högtalare?

Med smarta högtalare har du möjlighet att kunnastyraditt hem trådlöst. En smart högtalare är en liten högtalare som du ansluter via Wi-Fi. Du använder din röstför att kontrollera din smarta högtalare. Om du spelar upp videor via smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner innehåll från källor som ärtill för högtalaren, som sedanöverförs direkt till enheten och som kommer att sköta system och dataöverföring på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarheltenkelt som en komplettkontroll.

Smarta högtalare sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvisskicka meddelanden och liknande. Det är du som bestämmer vad som ska spelas upppåkontoret och väljer vilken enhet som du vill streama från. Internetanslutningen för högtalaren sker via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att kopplingen skall fungera helt.